Bulevardul Mihai Eminescu va fi reabilitat

Bulevardul Mihai Eminescu va fi reabilitat

În perioada imediat următoare, trotuarele bulevardului Mihai Eminescu vor fi intra într-un amplu proces de reabilitare. Conform celor declarate de reprezentanții compartimentului edilitare din cadrul Primăriei, în prima fază se va interveni pe tronsonul dintre intersecția cu strada Octav Onicescu și Marchian.

“Trotuarele sunt într-o stare avansată de degradare și trebuie rezolvată problema. Vom vedea cât ne va costa primul tronson și dacă putem continua pe tronsonul Marchian – Nicolae Iorga. Nu vreau să caut vinovați pentru starea în care se află în acest moment Bulevardul Mihai Eminescu. Vom găsi soluții și vom interveni prompt”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Primarul municipiului a oferit garanții că modul de abordare al lucrărilor se vor schimba, urmând ca răspunderea dirigintelui de șantier să fie primordială, edilul afirmând că va monitoriza respectarea termenilor de garanție. Dalele care vor fi scoase de pe bulevard vor fi folosite pentru reabilitarea Pietonalului Transilvaniei.

 

Spune-ne opinia ta