S-a găsit soluția pentru comercializarea brazilor în Piața Centrală

S-a găsit soluția pentru comercializarea brazilor în Piața Centrală

Comercianții care vând brazi vor putea să își valorifice marfa și anul acesta în Piața Centrală din municipiul Botoșani.

În baza contractelor de închiriere pe care le vor perfecta cu Urban Serv, pentru spațiul unde îți vor vinde pomii de Crăciun, vor trebui să meargă la Oficiul Registrului Comerțului pentru a-și deschide un punct de lucru temporar în respectivul spațiu. 

Viceprimarul Marian Murariu susține că peste câteva zile se vor găsi în Piața Centrală brazi de vânzare, mai ales că la societatea Urban Serv au fost deja depuse solicitări din partea comercianților. 

"Am primit o adresă de la Urban Serv prin care se solicită aprobarea unei suprafețe de 170 de metri pătrați în Piața Centrală pentru comercializare brazi de Crăciun. Am înaintat această adresă către Garda Forestieră Botoșani, care aparține de Garda Forestieră Suceava, și astăzi am primit răspunsul din partea dumnealor. Ni se spune că Urban Serv poate închiria un spațiu comercianților, spațiu în care să se vândă brazii, cu acest contract de închiriere dumnealor merg la Registrul Comerțului, își deschid un punct de lucru temporar și pot comercializa brazi în Piața Centrală. Agenții economici care sunt autorizați să comercializeze brazi pe baza acestui contract de închiriere încheiat între dumnealor și Urban Serv își deschid un punct de lucru temporar. Am luat legătura deja cu domnul Drelciuc, i-am trimis și prin fax adresa. Am sunat și la Registrul Comerțului, de unde mi s-a zis că în trei zile lucrătoare agenții economici își pot deschide acest punct de lucru temporar", a declarat viceprimarul Marian Murariu. 

 

Spune-ne opinia ta