Revitalizarea Centrului Vechi, din nou în atenția administrației locale

Revitalizarea Centrului Vechi, din nou în atenția administrației locale

În cadrul interpelărilor din plenul Consiliului Municipal, consilierul local, Raluca Curelariu de la USR, a susținut că autoritățile locale ar trebui să intervină mult mai ferm în zona Centrului Vechi, unde, în opinia alesului local, faptele antisociale se  întâmplă tot mai des și nimeni nu ia nicio măsură.

Sunt câțiva tineri agenți economici entuziaști care își desfășoară activitatea în Centrul Vechi și care susțin că revitalizarea zonei ar trebui să fie o prioritate pentru municipalitate. Sunt acei chiriași care comit tot felul infracțiuni, primesc amenzi și atât. Totul se rezumă la aplicate, care nu sunt plătite niciodată. Din câte știu eu, există un regulament care spună că la trei amenzi încasate de respectivii chiriași, pot fin evacuați din imobilele statului. Consider că ar trebui să se intervină mult mai ferm și să se aplice regulamentul, a precizat consilierul local Raluca Curelariu.

Primarul Cosmin Andrei a recunoscut că sunt probleme în Centrul Vechi și speră ca împreună cu Poliția Locală, să identifice acele persoane care intră sub incidența regulamentului și că vor căuta soluții să îi mute în alte locuințe.

Acel regulament poate fi modificat și pot fi aduse îmbunătățiri. Vom încerca să îi mutăm pe aceia care nu respectă normele de conviețuire. După cum bine știți, lucrările construcție a locuințelor sociale din zona Cișmea, au fost stagnate din lipsă de fonduri, pentru această investiție am primit doar 100.000 de lei, sumă total insuficientă pentru a continua lucrările, a spus primarul Cosmin Andrei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta