Aleșii locali îi solicită primarului Andrei asfaltarea unor străzi

Aleșii locali îi solicită primarului Andrei asfaltarea unor străzi

Consilierul local Andrei Amos l-a interpelat pe edilul municipiului Cosmin Andrei, în legătură cu o problemă stringentă cu care se confruntă locuitorii de pe străzile Ciobanului și Oituz.

La 10 minute de mers pe jos de centrul municipiului, întâlnim o zonă care parcă este din alte timpuri. Am fost solicitat de locuitorii de străzile Ciobanului și Oituz, care s-au plâns de străzile pe care circulă de zeci de ani de zile, dar nimeni de la Primărie nu a venit să se intereseze de condițiile carosabilului din zonă, acesta fiind acoperit cu pietriș. Și acești locuitori plătesc taxe și impozite și au dreptul la condiții normale de conviețuire. Domnule primar vă rog să ne prezentați în perioada următoare un grafic pentru următorii trei ani privind viziunea dumneavoastră legată de asfaltările străzilor periferice, a precizat consilierul liberal, Andrei Amos.

Primarul Cosmin Andrei s-a arătat nemulțumit de abordarea subiectului de către alesul liberal, sugerându-i să îl întrebe pe fostul primar Flutur, de ce nu a reușit el să asfalteze acele străzi.

Străzile Ciobanului și Oituz sunt pietruite de-o viață și cred că ar trebui să-l întrebați pe domnul Flutur câte străzi a asfaltat. Ca și în alte cazuri, și aceste străzi vor intra în reabilitare o dată cu accesarea unui credit care va avea destinație asfaltarea mai multor artere din municipiul Botoșani, în special cele de la periferie, a replicat primarul Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta