Regizorul Sandu Vasilache aproape director al Teatrului Mihai Eminescu

Regizorul Sandu Vasilache aproape director al Teatrului Mihai Eminescu

După tentativa inițială de concurs pentru ocuparea postului de manager al Teatrului Mihai Eminescu, se pare că lucrurile au fost stabilite.

Dacă inițial la concurs s-au înscris două persoane, de această dată singurul pretendent al fotoliului de director este regizorul Alexandru Vasilache, care este agreat atât de colectivul instituției de cultură, dar care întrunește condițiile de concurs.

După cum a declarat managerul interimar Traian Apetrei, regizorul basarabean care este și angajat al teatrului, este singurul candidat înscris și cu siguranță va fi noul șef al instituției de cultură botoșănene.

Regizorul Alexandru Vasilache este recunoscut pentru publicul spectator botoșănean pentru spectacolele puse în scenă de-a lungul anilor.

Un cuvânt greu de spus l-a avut și managerul Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache, consilierul local Marius Rogojinschi, care încă de la începutul demarării procedurii de concurs, a declarat că regizorul Sandu Vasilache este cel mai potrivit să ocupe fotoliul de director al Teatrului Mihai Eminescu.

 

Spune-ne opinia ta