Birocrații Modern Calor SA depășesc numărul muncitorilor

Birocrații Modern Calor SA depășesc numărul muncitorilor

Cu toate că numărul abonaților este în continuă scădere, societatea municipală de termoficare, Modern Calor SA, beneficiază de o subvenție generoasă de la bugetul local.

O parte din consilierii locali au luat atitudine, considerând că personalul TESA al societății Modern Calor SA este cu mult supradimensionat comparativ cu numărul muncitorilor.

Bugetul societății de termoficare este cu mult peste ceea ce se execută. Muncitori sunt foarte puțini, în schimb la compartimentul administrativ numărul este mai mult decât ar trebui să fie La capitolul birocrați, la Modern Calor sunt foarte multe persoane care nu știu cât își justifică activitatea, a declarat consilierul local Raluca Curelariu, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

O reacție de nemulțumire a avut și viceprimarul Bogdan Buhăianu care s-a declarat nemulțumit de managementul defectuos de la nivelul societății de termoficare, afirmând că scăderea numărul de beneficiari ai sistemului este în continuă scădere și cu toate acestea subvenția municipalității este mai mult decât consistentă.

 

Spune-ne opinia ta