Propunere în CL pentru desființarea uneia dintre cele mai aglomerate stații de autobuz (video)

Propunere în CL pentru desființarea uneia dintre cele mai aglomerate stații de autobuz (video)

Consilierul local Ada Macovei a propus, joi, în ședința ordinară a deliberativului, ca stația de autobuz din fața Școlii Gimnaziale nr. 11 să fie desființată, pentru evitarea aglomerării zonei în timpul anului școlar.

„Exact la intrarea profesorilor este așezată, cred că absolut inoportun, o stație de autobuz, care ar putea să fie 10-15 metri în stânga sau în dreapta, dar nu chiar în poarta școlii, pentru că știm foarte bine cât este de aglomerată zona. Sunt părinți care își așteaptă copiii, ies copiii de la școală, unii încearcă să intre la școală și în stația de autobuz fiecare, unii urcă, unii coboară, se aglomerează zona inutil. Ca să nu mai spun că e între două stații de autobuz, nu neapărat ar trebui mutată de tot, se poate și așeza, stânga- dreapta, la vreo 20 de metri astfel încât să nu fie fix în poarta școlii”, a spus Ada Macovei.

Aceasta a vorbit, în schimb, despre necesitatea înființării unei stații în dreptul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe”.

„Între Gară și Zona Industrială nu există nici un fel de oprire a autobuzelor și pentru pacienții care merg la Recuperare ar fi extraordinar de bine să poată avea pe sensul acesta, dinspre Botoșani spre Cămătărești, pentru că pe partea cealaltă există o stație”, a adăugat consilierul.

 

 

Spune-ne opinia ta