Încep lucrările de modernizare a unei școli din Dorohoi. Investiția este de aproape 4 milioane de lei

Încep lucrările de modernizare a unei școli din Dorohoi. Investiția este de aproape 4 milioane de lei

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, a semnat contractul de execuție a lucrărilor de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Romanescu” din oraș, în valoare de aproape 4 milioane de lei, se arată într-un comunicat emis de administrația locală.

Potrivit sursei citate, proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

„Prin implementarea acestui proiect se va asigura îmbunătățirea accesului copiilor la serviciile educaționale, creșterea calității infrastructurii de educație, cât și creșterea calității actului educațional la standarde europene”, se arată în comunicatul Primăriei municipiului Dorohoi.

Contractul de lucrări a fost atribuit SC Gafco SRL, fiind în valoare de 3.826.336,83 lei fără TVA, iar lucrările vor începe până cel târziu pe 15 august a.c.

Durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni de la emiterea ordinului de începere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Marius Budăi: Îmbătrânirea populației va intensifica creșterea cererii de îngrijire pe termen lung

Vineri, 30 Septembrie 2022
77

Îmbătrânirea populaţiei va intensifica creşterea cererii de îngrijire pe termen lung, care deja este mare, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Marius Budăi.„Procesul ...

VIDEO: Doina Federovici a taxat dur atitudinea unor adversari politici în ședința CJ. „Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura”

Vineri, 30 Septembrie 2022
240

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a avut o intervenție neobișnuită în debutul ședinței de vineri a deliberativului. Oficialul a mulțumit colegilor din plen pentru...

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Vineri, 30 Septembrie 2022
96

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat v...