Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian”

Consiliul Județean (CJ) a depus un proiect în valoare de circa 4 milioane de euro pentru modernizarea Școlii Speciale „Sfântul Stelian” din municipiul Botoșani, a anunțat vineri președintele CJ, Doina Federovici, în debutul ședinței ordinare a deliberativului.

Potrivit oficialului, finanțarea investiției va fi asigurată de către Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, prin Compania Națională de Investiții. Valoare totală a proiectului este de 18,3 milioane lei, din 200.000 de lei reprezintă contribuția din bugetul CJ.

„Am primit un aviz pozitiv, urmând ca în cel mai scurt timp să fie pus în discuție și în cadrul CTE-ului Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, pentru ca să se poată emite apoi ordinul de ministru în vederea demarării procedurii de achiziție și a implementării proiectului. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au înțeles să facem echipă și că doar muncind împreună în aceeași direcție vom putea dezvolta județul Botoșani, ceea ce își doresc, în definitiv, și cei care ne-au trimis aici”, a spus Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta