Primarul de Stăuceni girează tinerețea la angajările din instituție

Primarul de Stăuceni girează tinerețea la angajările din instituție

La finele săptămânii trecute la Primăria comunei Stăuceni s-a organizat un concurs pentru ocuparea unui post de inginer în cadrul Registrului Agricol din cadrul instituției.

Postul s-a eliberat, după ce titularul de drept s-a pensionat și prin urmare postul a devenit vacant, aparatul de specialitate al Primăriei Stăuceni organizând concurs.

După cum a declarat primarul Cozmin Epuraș, 11 persoane și-au depus dosarul pentru înscrierea la concurs, cei mai mulți fiind tineri absolvenți.

Am scos din condițiile de participare o serie de puncte care îngrădeau participarea la concurs a unor tineri bine pregătiți, dar care spre exemplu nu întruneau condițiile de vechime. Am dorit să dăm un  suflu nou și să oferim încredere și tinerilor absolvenți. Nu ai cum să fii și proaspăt absolvent și să ai și vechime. Vrem să dăm o șansă și tinerilor absolvenți pentru a putea accesa posturi în funcții publice”, a mai spus primarul Epuraș.

În urma desfășurării concursului pentru postul de inginer la compartimentul agricol al Primăriei Stăuceni, o tânără ingineră a reușit să-și adjudece cel mai bun punctaj.

 

Spune-ne opinia ta