Primarul Cosmin Andrei promite deschiderea ofertelor pentru teatru și tramvaie

Primarul Cosmin Andrei promite deschiderea ofertelor pentru teatru și tramvaie

Atacat din toate părțile că lucrările la Teatrul "Mihai Eminescu" nu mai demarează, și că la nivelul infrastructurii Eltrans nu se va interveni prea curând, primarul Cosmin Andrei a dat asigurări că în cursul lunii august se vor deschide ofertele și se vor finaliza și negocierile ce vizează societatea locală de transport local.

Domnule Primar când vă veți ocupa de administrația orașului. Când ridicăm o problemă de natură administrativă, ne spuneți de fiecare dată că nu se poate, ba că lucrările de investiții au fost preluate cu probleme și că nu aveți soluții. A trecut mai bine de un an de când ați preluat Primăria și nu se vede nimic”, a declarat consilierul local, Ada Macovei.

 Replica primarului Cosmin Andrei nu a întârziat să apară, acest afirmând că în cursul lunii august se vor întâmpla o serie de evenimente care vor schimba părerile aleșilor liberali.

Vreau să va declar în acest moment, că pe data de 9 august  vom deschide ofertele pentru Teatrul Mihai Eminescu, în timp ce pe data 10 august vom finaliza negocierile pentru lucrările de infrastructură pentru calea de rulare a tramvaielor pe cele două linii, urmând ca ulterior să accesăm un credit, a precizat edilul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta