Strada Marchian a devenit o parcare imensă

Strada Marchian a devenit o parcare imensă

Consilierul local Eugen Țurcanu a declarat în cadrul ședinței de Consiliu Local, că lucrările care se efectuează în acest moment la nivelul Spitalului Județean Mavromati, la nivelul Unității de Primiri Urgențe, mai exact, au creat un haos pe strada Marchian.

Strada Marchian a devenit o parcare imensă din cauza lucrărilor de la Spitalul Județean. Poate găsește Consiliul Județean o soluție pentru a se putea parca chiar în curtea unității spitalicești, într-o zonă care nu este afectată de lucrări sau chiar în curtea Serviciului Județean de Ambulanță. Vii cu bolnavul la spital, cu mașina personală și nu ai unde parca și efectiv nu ai cum să duci bolnavul la UPU sau în Policlinică. Să se facă un rabat pentru a se putea parca în curtea celor două unități spitalicești, mai ales ținând cont faptul că strada Marchian s-a aglomerat atât de tare și există un pericol iminent de accidente, în condițiile în care fiecare parchează pe unde apucă, a declarat consilierul local Eugen Țurcanu.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei i-a sugerat alesului local liberal să apeleze el la reprezentanții Consiliului Județean, în vederea găsirii unei soluții pentru locuri de parcare.

 

Spune-ne opinia ta