Primarul Cosmin Andrei oferă noi detalii despre mutarea cetățenilor din Centrul Vechi!

Edilul șef al municipiului Botoșani spune că lucrurile se mișcă în funcție de cât de repede lucrează constructorul la locuințele sociale din cartierul ANL Cișmea.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a făcut noi declarații despre mutarea cetățenilor din Centrul Vechi al Botoșaniului.

Potrivit edilului șef, încă se lucrează la partea de detalii și racordarea blocurilor ANL de la Cișmea la utilități.

În funcție de finalizarea acestor lucrări se vor face și primele repartiții, dar care se preconizează a fi până la finalul acestui an.

„Îmi doresc ca în câteva luni să finalizăm detaliile de la acele blocuri, plus racordurile la utilități astfel încât să facem primele repartiții pentru locuitorii din Centrul Vechi. Așa îmi doresc, termenul pe care îl avansez este și în funcție de ceea ce face constructorul, de cât de repede se mișcă”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

În momentul de față sunt depuse în jur de 15 cereri la Primărie ale unor persoane care și-au exprimat dorința de a se muta în acele locuințe sociale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Clădirea emblemă a municipiului Botoșani, aproape de finalizare! Cosmin Andrei: „O lansare a Teatrului Mihai Eminescu într-un mod grandios” (foto, video)

astăzi, 15:33

O nouă vizită pe șantierul de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani a avut loc, marți la amiază. Au participat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, care a fost în...

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

Monday, 16 September 2024

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...