Primarul Cosmin Andrei nemulțumit de activitatea societăților subordonate Consiliului Local

Primarul Cosmin Andrei nemulțumit de activitatea societăților subordonate Consiliului Local

Activitatea unităților comerciale aflate în subordinea Consiliului Local, au intrat în colimatorul edilului municipiului Cosmin Andrei.

Dacă la nivelul societății de salubrizare lucrurile au intrat pe un făgaș sănătos, inițiativele managerului Gabriel Tănase fiind cât se poate de lăudabile, nu de aceeași părere este primarul Cosmin Andrei când vine vorba de celelalte trei societăți subordonate Consiliului Local.

Societățile din subordinea Consiliului Local fac ce vor. Nimeni nu răspunde de nimic. La Locativa este stat în stat. Ei administrează locuințele din Centrul Vechi și a reușit să vândă o parte din aceste locuințe fără niciun temei legal, a precizat edilul Cosmin Andrei.

Și la nivelul societății de termoficare există nemulțumiri, neimplicarea directorului Florin Sandu și absențele repetate de la ședințele de Consiliu Local, în care să prezinte situația unității pe care o conduce, au stârnit controverse atât la nivelul Executivului cât și în rândul aleșilor locali.

Numirea prin hotărâre de consiliu a noilor administratori de la Eltrans SA a creat o stare de nemulțumire în rândul consilierilor locali liberali, care au contestat vehement modul în care social democrații au tranșat problema, ajungându-se deja în instanță.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani

astăzi, 13:30
211

Fostul prim ministru al României și actualul președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a ajuns astăzi la Botoșani într-o vizită prin care a răspuns invitației făcute de or...

Casa Memorială “George Enescu” de la Liveni reabilitată cu fonduri europene

Vineri, 11 Iunie 2021
292

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova împreună cu Muzeul Județean Botoșani au depus în anul 2018 proiectul cu titlul “History and music – val...

Condițiile meteo au amânat acțiunea de dezinsecție de la Botoșani

Vineri, 11 Iunie 2021
240

Programată pentru noaptea de 10 iunie, activitatea de dezinsecție ce urma să se desfășoare pe raza municipiului Botoșani, a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.“Plo...