Avizul Consiliului de Administrație de la Modern Calor se lasă așteptat

Avizul Consiliului de Administrație de la Modern Calor se lasă așteptat

Lipsa avizului Consiliului de Administrație al societății municipale de termoficare a făcut ca bugetul de venituri și cheltuieli să nu fie aprobat.

În opinia lui Constantin Zărnescu, încă membru al Consiliului de Administrație de la Modern Calor SA, problema este mai complicată și complexă, decât la prima vedere, întrucât ar ascunde interese de partid, favorizarea unei persoane, acoperirea prostiei și a lipsei de profesionalism în materie juridică pe mai multe paliere manipulate și nu în ultimul rând inducerea în eroare a membrilor Consiliului Local. În plus, fostul consilier municipal Constantin Zărnescu susține că s-a creat o stare artificială, urmată de luarea unor măsuri dorite.

La bugetul transmis de către Urban Serv este anexată hotărârea prin care Consiliul de Administrație a avizat bugetul de venituri și cheltuieli! Corect. La Modern Calor însă, nu a fost convocată și nici nu s-a ținut nicio ședință de Consiliu de Administrație din februarie și nu a fost discutat și avizat BVC-ul . De ce se aprobă și se prezintă de către primar un raport mincinos și manipulator. Interesul. Ordinul... Întrucât înainte de data ședinței, doi consilieri erau avizați în legătură cu acest matrapazlâc, cu rea credință sau din inconștiență, au făcut să ajungă la urechile primarului faptul că există pericolul descoperirii faptei în ședință, ar fi fost făcută public, cu consecințe nebănuite, a declarat Constantin Zărnescu.

În opinia membru CA de la Modern Calor, se dorește acreditarea ideii că după expirarea termenului din mandatul administratorilor Modern Calor, care a expirat în fapt la dat de 7 martie 2021, societatea a rămas fără membrii în CA, dar există o prevedere legală prin care administratorul societății pe acțiuni a cărui mandat a expirat, fără a exista un act de numire a unui nou administrator și o acceptare expresă din partea acestuia, deține prerogativele reprezentării atât timp cât încetarea funcției nu a fost publicată în conformitate cu legea.

 

 

Spune-ne opinia ta