Prefectul de Botoșani anunță că încă nu au fost semnate contractele pentru deszăpezirea județului! (Video)

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, spune că în momentul de față se află în procedura de evaluare a ofertei financiare și până la mijlocul lunii noiembrie contractele vor fi semnate.

Cu toate acestea, până pe data de 25 noiembrie ei trebuie să transmită o situație cu stadiul semnării contractelor.

Cel mai important punct este asigurarea încheierii contractului de deszăpezire în timp util. Pentru ceea ce înseamnă drumuri județene suntem în procedura de evaluare a ofertei financiare, ceea ce înseamnă că undeva spre mijlocul lunii noiembrie vom avea încheiate contractele”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Cu privire la drumurile naționale, prefectul județului Botoșani spune că este mai liniștit cu situația pe aceste sectoare de drum. Asta deoarece există un acord cadru valabil până la finalul anului 2024.

La durmuri naționale ei au un acord cadru care este valabil până la 31.12.2024, deci am tot timpul necesar pentru evaluarea ofertelor și pentru a încheia contractele pentru sezonul rece 2024”, a adăugat Dan Nechifor.

Totodată, înainte de semnarea contractelor, angajații de la drumuri județene vor evalua în teren calitatea utilajelor de deszăpezire și starea tehnică a acestora.

Din discuțiile cu cei de la drumurile județene înainte de semnarea contractelor vor face o evaluare în teren la ceea ce înseamnă oferta tehnică referitor la calitatea și regimul utilajelor de deszăpezire care vor fi folosite în județul Botoșani. Instituția Prefectului județului Botoșani va transmite o situație cu stadiul contractelor de deszăpezire până pe data de 25.11.2024. Suntem siguri că vor fi semnate contractele până la acea dată”, a completat Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...