Praful de pe tobă pentru campionii olimpici de la Botoșani! Primăria nu găsește bani pentru premierea canotorilor olimpici

Praful de pe tobă pentru campionii olimpici de la Botoșani! Primăria nu găsește bani pentru premierea canotorilor olimpici

Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local, inițiat de alesul Andrei Amos care viza premierea canotorilor Simona Radiș și Mugurel Semciuc, ambii medaliați la Olimpiada de la Tokyo, a rămas fără niciun fel de finalitate, reprezentanții municipalității precizând că în bugetul local nu există prevederi financiare pentru asemenea premieri financiare.

În momentul când am aflat că cei doi canotori botoșăneni au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului de la Olimpiada de la Tokyo, cu toții eram mândri că acești doi sportivi au creat o imagine extraordinară pentru Botoșani. Am considerat cu toții, că acești doi sportivi ar merita să fie premiați de municipalitate, dar din păcate domnul primar mi-a răspuns în scris că nu există prevedere bugetară în acest sens. Prin urmare nu se poate, a declarat consilierul local Andrei Amos, inițiator al proiectului de HCL.

Și fostul primarul Cătălin Flutur a considerat că suma de 80 de mii de lei nu constituia un efort financiar prea mare pentru municipalitate, în condițiile în care s-au găsit 500 mii lei pentru FC Botoșani, s-ar fi putut lua din această sumă cuantumul premierii canotorilor și diferența ar fi put să revină capitolului “Fotbal”. Cei doi sportivi medaliați vor primi într-o proximă ședință de Consiliu Local, Titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta