Consilierii locali insistă pentru urgentarea achiziției de semafoare inteligente

Consilierii locali insistă pentru urgentarea achiziției de semafoare inteligente

După o serie de interpelări venite în special din partea consilierului local USR, Raluca Curelariu, se pare că achiziția celor două semafoare inteligente, intră într-o nouă etapă.

Domnule primar, data trecută ne-ați transmis că ați găsit oferte foarte scumpe și aveți dreptate, că am studiat și noi ofertele de pe piață. Dar cu toate acestea, trebuie să se caute și să se găsească și alte oferte mai puțin costisitoare, dar trebuie să ținem cont și faptul că avem prevedere în bugetul local pentru achiziția celor două semafoare, a declarat consilierul local, Raluca Curelariu.

Chiar dacă sunt prevăzuți bani la buget pentru aceste două semafoare smart, primarul Cosmin Andrei s-a arătat în primă fază a fi adeptul accesării de fonduri europene, fără să implice bani de la buget, se pare că reprezentanții municipalității au demarat demersurile pentru organizarea unei licitații.

Pentru achiziția celor două semafoare inteligente, licitația este în plină desfășurare. 140 mii de lei sunt alocați pentru achiziția și montarea în zona Bulevardului Mihai Eminescu și a Pieței Centrale, a celor două semafoare smart, a precizat primarul municipiului, Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta