Peste 3.600 de candidati se bat pe 770 de posturi scoase la concurs de Politia Romana

Peste 3.600 de candidati se bat pe 770 de posturi scoase la concurs de Politia Romana

Peste 3.600 de persoane sustin, sambata, proba scrisa a concursului pentru ocuparea celor 770 de posturi de politisti si personal contractual din Politia Romana. Concursul a demarat inca din ianuarie, fiind inscrisi peste 6.000 de candidati. Multi dintre ei nu au reusit sa treaca de probele specifice.

Politia Romana a scos la concurs, pentru ocupare din sursa externa si reincadrare, 770 de posturi de ofiteri de politie, agenti de politie si personal contractual, iar sambata va avea loc proba scrisa.

Pe cele 587 de posturi de ofiteri si agenti de politie vor candida 3.057 de candidati, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecarui post.

De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor sustine proba scrisa 564 de persoane.

Posturile au fost scoase la concurs inca din luna ianuarie si s-au inscris peste 6.000 de candidati, Multi dintre acestia nu au reusit insa sa treaca de probele specifice pentru fiecare post.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...