Administrație

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024 650

Din aceste ajutoare o parte vor merge și către beneficiarii a trei ONG-uri din Botoșani.

Cartierele unde botoșănenii trăiesc mai rău ca în sat. „La țară se circulă în condiții mai bune”/„Poate cu ajutorul presei...” (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024 1879

Intervențiile defectuoase ale societății Nova Apaserv în municipiul reședință de județ au stârnit contre în ședința de Consiliu Local.

Vouchere de 2.000 de lei: Municipalitatea botoșăneană continuă să le ajute pe viitoarele mame!

Vineri, 1 Martie 2024 332

Programul Materna se adresează femeilor însărcinate cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul stabil în municipiul Botoșani.

Antifrauda va avea serviciu județean la Botoșani, cu cel puțin 10 inspectori!

Vineri, 1 Martie 2024 658

Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF), responsabilă în cadrul ANAF cu controalele inopinate și combaterea evaziunii, va avea structuri și la nivelul județelor, nu doar la nivel reg...

Sorin Cornilă, după evaluarea activității pe 2023 a Instituției Prefectului din Botoșani: „Așa reușim să câștigăm încrederea și respectul cetățenilor” (foto, video)

Joi, 29 Februarie 2024 361

Joi, 29 februarie 2024, a avut loc ședința Colegiului Prefectural al județului Botoșani, prezidată de prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Străzile din Botoșani care arată ca după „bombardament”, primarul Cosmin Andrei a găsit vinovații (video)

Miercuri, 28 Februarie 2024 603

Problema străzilor „bombardate” de gropi a făcut subiectul și ședinței de Consiliul Local din cursul zilei de miercuri, 28 februarie.

Pompieri botoşăneni avansaţi în grad, de Ziua Protecției Civile din România! (Foto)

Miercuri, 28 Februarie 2024 565

Cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, patru pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înainta...

Un viaduct nou pe Drumul Național 29D, Botoșani – Ștefănești. Dan Șlincu:”Echipa PSD știe ce are de făcut!”

Luni, 26 Februarie 2024 967

 Reabilitarea sectorului DN29D, Botoșani – Ștefănești, afectat de alunecări de teren a intrat în linie dreaptă. „Comitetul Tehnico-Economic al Direcției Regionale de Drum...

Muzeu transfrontalier dedicat poetului Mihai Eminescu

Luni, 26 Februarie 2024 450

Un inedit proiect transfrontalier România – Republica Moldova va pune în valoare personalitatea marelui nostru poet național, Mihai Eminescu.

Echipă de fotbal comună Suceava-Botoșani și un stadion la Dumbrăveni! Planul eșuat din cauza ”orgoliilor”

Duminică, 25 Februarie 2024 864

Un fost președinte al Consiliului Județean Suceava amintește că a existat varianta construirii unei echipe de fotbal comune Suceava-Botoșani și a unui stadion în comuna Dumbrăveni.

Ambulatoriul de recuperare neuromotorie de la DGASPC Botoșani, modernizat cu bani din PNRR

Vineri, 23 Februarie 2024 375

Centrul de servicii și recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru persoanele adulte cu dizabilități din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) v...

Aproape 1000 de străini au cerut anul trecut azil la centrul din Rădăuți!

Vineri, 23 Februarie 2024 302

Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Rădăuți are competențe în județele Suceava, Botoșani, Iași și Neamț.