Operatorii de taximetrie în vizorul primarului Cosmin Andrei

Operatorii de taximetrie în vizorul primarului Cosmin Andrei

Edilul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei s-a arătat direct interesat  de activitatea taximetriștilor in oraș și prin urmare a reluat discuțiile cu aceștia.

După cum le-am promis în ședința de luna trecută, alături de reprezentanții Camerei Taximetriștilor, am vizitat 2 stații de taxi considerate a fi stații cu probleme, anume cea din Bucovina și din vecinătatea Bisericii Sf. Gheorghe”, a declarat primarul Andrei.

Municipalitatea va încerca să rezolve doleanțele operatorilor de taxi dar și ale cetățenilor din zonele respective pentru că fiecare sugestie contează, în opinia primarului

În urma discuțiilor de azi, vom încerca să reconfigurăm stația de taxi din Bucovina, prin înființarea unor noi locuri de parcare și același lucru vom încerca să facem și cu stația de la Biserica Sf. Gheorghe. Vom căuta soluții să suplimentăm numărul de locuri pentru taximetre și pe partea opusă a străzii. Prin această măsură, încercăm să protejăm și pietonii care circulă pe strada Victoriei”, a declarat Cosmin Andrei.

Soluțiile vor fi discutate în cadrul ședinței Comisiei de Sistematizare a Circulației.

 

Spune-ne opinia ta