O firmă bulgară a contestat lotul 2 din Drumul Strategic! Lucrările vor începe doar pe două loturi din cele trei scoase la licitație

O firmă bulgară a contestat lotul 2 din Drumul Strategic! Lucrările vor începe doar pe două loturi din cele trei scoase la licitație

Lotul Răuseni - Todireni-Albești - Trușești-Dângeni- Hănești de pe Drumul Strategic din județul Botoșani a fost contestat de o asociere de firme din Bulgaria.

În aceste condiții, conform celor declarate de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, lucrările la Drumul Strategic vor începe doar pentru două loturi.

“Avem două vești bune și una mai puțin bună. Lotul 1 și lotul 3 vor intra cu siguranță în lucru. La lotul 2 s-a depus o contestație din partea unei asocieri de firme bulgare. Contestația va fi analizată de specialiștii din cadrul Consiliului Județean și se vor face toate diligențele pentru a reglementa și acest sector de drum, cât mai rapid cu putință, a declarat președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

Comisia de achiziții de la nivelul Consiliului Județean lucrează la contractele pentru tronsoanele 1 și 3, urmând ca până pe 23 aprilie să se semneze, iar după Sărbătorile Pascale să se emită ordinul de începere al lucrărilor pentru cele două tronsoane.

Primul lot al Drumului Strategic se întinde pe 29,2 kilometri și începe din comuna Șipote din județul Iași – Rediu – Răuseni – Călărași, plus distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni

Lotul III se va parcurge traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni și va avea o distanță de 25,8 kilometri.

 

Spune-ne opinia ta