Nova Apa Serv SA întârzie să remedieze străzile stricate în Botoșani în urma avariilor

Nova Apa Serv SA întârzie să remedieze străzile stricate în Botoșani în urma avariilor

Municipalitatea încă așteaptă intervenția reprezentanților companiei Nova Apa Serv SA pentru remedierea locațiilor de pe raza orașului, unde au avut loc intervenții în urma avariilor.

După cum a declarat viceprimarul Liviu Toma, chiar în cursul săptămânii trecute le-a mai transmis o adresă celor de la Nova Apa Serv, prin care le solicită să intervină până înainte de Sărbătorile Pascale.

I-am rugat a nu știu câta oară să intervină. Vine Paștele și le-am transmis că orașul trebuie să arate corespunzător și să se circule normal atât pe calea rutieră cât și pe zona pietonală. Sper ca în ceasul al 12-lea să înțeleagă solicitarea noastră și că nu este decât un lucru firesc, nu este o solicitare aberantă, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

Din cauza problemelor financiare, Nova Apa Serv nu a mai beneficiat în ultima perioadă de serviciile de reparații din partea societății Conrec, aceștia din urmă invocând neplata pentru o perioadă lungă de timp a lucrărilor efectuate anterior.

Reamintim că fostul manager al companiei, Albert Tanasa, a demisionat fără însă a răspunde în vreun fel pentru situația în care a ajuns Nova Apaserv Botosani, în timp ce noua echipă de management încearcă din răsputeri să evite salvarea companiei din situația financiară la care a ajuns.

 

Spune-ne opinia ta