Noii membri ai CA de la Urban Serv și Modern Calor, stabiliți de PSD. "Este un atentat..."

Noii membri ai CA de la Urban Serv și Modern Calor, stabiliți de PSD. "Este un atentat..."

 Consilierul Mihai Tincu numarand voturile  

A ieșit cum și-au propus! Social-democrații, care dețin majoritatea în Consiliul Local Botoșani, au numit în Consiliile de Administrație (CA) de la societățile Urban Serv și Modern Calor oamenii pe care i-au vrut, chiar dacă  o parte dintre aceștia s-au clasat la selecția ce a fost făcută de o firmă specializată pe ultimele locuri, cu punctaje mici.

Inițial, primarul Cătălin Flutur a propus prin proiectul de hotărăre ca membrii CA să fie primii cinci, în ordinea obținerii punctajelor la evaluare. Consilierii PSD nu au fost de acord și au cerut vot secret și deși au fost acuzați de liberali că au interese personale și vor să numească pe aceste funcții membrii de partid, cei din PSD au susținut una și bună că "au acționat conform legii".

În urma votului secret, din Consiliul de Administrație de la societatea Urban Serv fac parte Ion Șorici, Iulian Apotrosoaiei, Cezar Nicuță, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

De asemenea, noii membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Modern Calor sunt Constantin Doru, Constantin Zărnescu, Simion Drelciuc, Dan Deleanu și Cristian Nistor.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că prin mișcarea pe care au făcut-o cei de la PSD este evident că nu au urmărit decât să își numească membrii de partid în cele două Consilii de Administrație.

"Eu nu am propus decât ceea ce a stabilit o comisie de selecție a candidaților care a dat un punctaj membrilor CA. E logic că și-au propulsat oamenii atâta timp cât așa a ieșit votul. Din punctul meu de vedere astăzi s-a întâmplat clar un atentat la ceea ce înseamnă lege și la interpretarea legilor, cum s-a mai întâmplat de nu știu câte ori, cel puțin de când sunt eu primar, când legile României au fost eludate într-un Consiliu Local care stabilește prin hotărâri", a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta