Municipalitatea pune tunurile pe scandalagiii din Parcul Tineretului!

Municipalitatea pune tunurile pe scandalagiii din Parcul Tineretului!

Municipalitatea botoșăneană a lansat spre dezbatere publică o serie de modificări ce urmează a fi operate în ceea ce privește regulamentul de gestionare a locuințelor  sociale, pentru a aduce un climat de liniște și siguranță în Parcul Tineretului.

După dezbaterea publică, un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens va fi supus dezbaterii și aprobării în plenul Consiliului Municipal.

Principala modificare ce se dorește a fi adusă este cea privitoare la persoanele care tulbură ordinea și liniștea publică și care fac imposibilă conviețuirea. Cei care vor face scandal în mod repetat vor fi dați afară din locuințe.

Potrivit propunerii de modificare a regulamentului, inițiată de viceprimarul Cosmin Andrei, "contractele pentru locuințele sociale vor fi reziliate în cazul în care chiriașul, membrii familiei sale sau alte persoane cărora chiriașul le-a îngăduit accesul în locuință au un comportament care împiedică folosirea normală a locuinței sau face imposibilă conviețuirea și dacă aceste fapte au fost sancționate cu amendă, de cel puțin trei ori, iar sancțiunea contravențională a rămas definitivă prin necotestare sau prin hotărârea instanței".

Viceprimarul Cosmin Andrei spune că a inițiat acest proiect și după numeroasele nemulțumiri care au ajuns pe masa sa în timpul audiențelor, când cetățenii s-au plâns de comportamentul unor chiriași care stau în locuințele sociale, în special în zona ghetourilor din Parcul Tineretului. 

 

 

Spune-ne opinia ta