Municipalitatea de la Botoșani vrea să monteze o pasarelă în zona Dedeman

Municipalitatea de la Botoșani vrea să monteze o pasarelă în zona Dedeman

După ce consilierul local Eugen Țurcanu a solicitat reprezentanților Executivului Primăriei, și în mod direct primarului Cosmin Andrei, să găsească o formulă de colaborare cu Primăria Curtești, în vederea realizării a două trotuare, în zona Dedeman, la limita dintre cele două localități, liderii municipalității spun că au găsit o soluție și mai bună.

Investițiile din zona Hudum, și aici mă refer la zona Dedeman,au condus la o aglomerare și vreau să vă spun nu există trotuare și trebuie intervenit, pentru că efectiv nu există o zonă pietonală. Mai mult și în zona hotelului Premier au dispărut trotuarele. Nu toată lumea circulă cu mașina și în acel perimetru, efectiv nu ai cum să circuli ca pieton decât pe carosabil, a precizat Țurcanu.

Primarul Cosmin Andrei a venit cu soluția și a spus se ia în considerare montarea unei pasarele în aceasză zona iar investiția se va face prin Programului Operațional Regional.

Avem în vedere montarea unei pasarele, pentru că știm că în acea zonă este o problemă, dar pe moment nu putem gândi proiecte fără să avem finanțare. În acest moment totul este blocat, ghidurile nu apar, iar cei care se află la guvernare, în speță cei de la Partidul Național Liberal, nu se gândesc decât la alegerile interne, i-a replicat edilul Cosmin Andrei, alesului liberal.

 

Spune-ne opinia ta