Modern Calor: Începe umplerea caloriferelor cu agent termic

Modern Calor: Începe umplerea caloriferelor cu agent termic

Furnizorul de energie termică Modern Calor anunţă că, începând de luni, 12 septembrie a.c., după un grafic eşalonat pe puncte termice, va proceda la umplerea instalaţiilor de încălzire din blocurile de locuit şi efectuarea probelor de etanşeitate ale acestora.

Operaţiunea de umplere a instalaţiilor de încălzire în întreg municipiul Botoşani este programată a se finaliza pe data de 30 septembrie.

Pentru a beneficia de confort termic pe timpul sezonului rece, proprietarii care doresc să se rebranşeze la sistemul centralizat de termoficare sau care sunt deja branşaţi, însă au de efectuat reparaţii la instalaţiile interioare de încălzire, o pot face în perioada de până la umplerea instalaţiilor.

La fiecare scară de bloc va fi afișată data exactă la care se va face operațiunea de umplere, conform graficului. Din momentul respectiv, instalațiile rămân sub presiune și nu se mai pot face intervenții asupra lor, decât dacă persoana care solicită acest lucru suportă cheltuielile pentru golire.

În cazul în care, la momentul umplerii instalațiilor, se vor constata avarii la instalații, consumatorii sunt rugați să sesizeze Dispeceratul SC Modern Calor SA, la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.959 sau la adresa de mail: relatii.clienti@moderncalor.ro.

Societatea nu aprobă debranşări.

 

Spune-ne opinia ta