Modern Calor anunță noi modalități de plată a facturilor

Modern Calor anunță noi modalități de plată a facturilor

Societatea Modern Calor este preocupată de confortul clienților săi, așadar, pe lângă modalitățile de plată a facturilor de energie termică pe care le cunoașteți, vă informăm că începând cu data de 1 decembrie 2021 aveți posibilitatea de a achita facturile și la Centrele de încasare PayPoint.

Ținând cont și de măsurile stabilite de Guvernul României pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19 dar și pentru a evita aglomerația din perioada sărbătorilor de iarnă, Modern Calor recomandă clienților săi, plata facturilor on-line, accesând site-ul www.moderncalor.ro , secțiunea Plăți Online din contul de client. Totodată reamintim că facturile pot fi achitate și:

- prin aplicația un-doi Centru de plăți;

- prin PayPoint;

- la casieriile unității din strada Vârnav (lângă Școala nr. 7), din incinta Directiei de taxe și impozite locale, precum și cea din incinta Iulius Mall.

Folosirea serviciilor PayPoint este o modalitate simplă, sigură și rapidă de a achita facturile la timp, evitând astfel aglomerația de la ghișeu. Plata va fi înregistrată în contul dumneavoastră în termen de 4 zile lucrătoare de la data efectuării acesteia.

De asemenea și aplicația un-doi Centru de plăți, este o modalitate rapidă și ușoară de achitare a facturilor, și o puteți descărca gratuit din App Store, Google Play sau AppGallery. Plata va fi înregistrată în contul dumneavoastră în termen de 2 zile lucrătoare de la data efectuării acesteia.

Toate plățile efectuate în punctele de plată enumerate mai sus, sunt sigure, rapide și simple. Tot ce trebuie sa faceți este să vă prezentați într-unul din magazinele cu însemnele PayPoint sau Un-doi Centru de plăți și să comunicați vânzătorului că doriți să plătiți factura de energie termică/Modern Calor. Vânzătorul se va ocupa de realizarea tranzacției, de încasarea în numerar a banilor și de emitere a chitanțelor de confirmare a plătii.

Mulțumim clienților pentru înțelegere și îi asigurăm că venim în ajutorul lor cu orice informație au nevoie și pot apela cu încredere numerele noastre de telefon: 0769 014 736 sau 0331 401 962, 0231 537 100 - interior: 114, 115, 116, 120, 130, 131 dar și prin solicitări la adresele de e-mail: office@moderncalor.ro , relatii.clienti@moderncalor.ro.

(Comunicat de presă emis de Modern Calor)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
74

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
472

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
571

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...