Ministrul Muncii, Raluca Turcan, mulțumită și nu prea de ce a găsit la Botoșani

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, mulțumită și nu prea de ce a găsit la Botoșani

După periplul la nivelul instituțiilor deconcentrate subordonate Ministerului Muncii, actualul demnitar s-a arătat mulțumită de activitatea unor unități, dar a și ridicat o serie de semne de întrebare.

În cadrul unei conferințe de presă organizată în Sala Nicolae Iorga, ministrul Muncii și Protecției Sociale, botoșăneanca Raluca Turcan s-a declarat încântată, spre exemplu de modul de lucru al celor de la Agenția Județeană de Prestații Sociale.

Sistemul de digitalizare implementat de AJPIPS Botoșani este un exemplu lăudabil. Într-adevăr dacă se vrea și se dorește se poate face performanță, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Nu aceleași vorbe de bine au fost adresate la nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde directorul este într-un concediu prelungit, fără să fie nici măcar supus evaluării anuale.

“Este o problemă la Agenția de Șomaj Botoșani. În perioada imediat următoare, doamna Maria Mareș, în calitate de președinte al Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă se va ocupa și va rezolva problema de la Botoșani, a mai completat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

La nivelul Casei Județene de Pensii se va găsi o soluție de transfer a unor angajați din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru a lucra într-un ritm mult mai intens pentru soluționarea dosarelor de pensii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Blocaj la Consiliul Județean Botoșani. Pentru prima dată în politica locală a ultimilor ani, bugetul județului a picat

Miercuri, 21 Aprilie 2021
1473

Ședința ordinară a Consiliului Județean de la Botoșani a debutat astăzi sub auspicii pozitive în condițiile în care, atât reprezentanții Executivului cât și consilieri...

Un primar acuză Finanțele Publice pentru modul discreționar de alocare a fondurilor

Miercuri, 21 Aprilie 2021
391

Un primar din județul Botoșani acuză Finanțele Publice că a alocat fondurile preferențial și că efectiv s-a făcut discriminare între unitățile administrativ teritoriale.Ilie Ivana...

Nova Apa Serv SA întârzie să remedieze străzile stricate în Botoșani în urma avariilor

Miercuri, 21 Aprilie 2021
616

Municipalitatea încă așteaptă intervenția reprezentanților companiei Nova Apa Serv SA pentru remedierea locațiilor de pe raza orașului, unde au avut loc intervenții în urma avariil...