Ministrul Raluca Turcan primită la Botoșani cu petiții și ciocolată

Ministrul Raluca Turcan primită la Botoșani cu petiții și ciocolată

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întâmpinată la sediul Prefecturii de câțiva botoșăneni cu probleme de sănătate, cu dosare de pensionare dar și cu solicitări care nu țin de apanajul ministrului de resort.

Vasile Ungureanu din municipiul Botoșani, pensionar în vârstă de 76 de ani, a dorit să-și exprime nemulțumirea de veniturile pe care le are și cum nu poate face față cheltuielilor cu facturile la utilități și rețetele pentru medicamente.

Ne este foarte greu și ne descurcăm cum putem. Avem încredere în doamna ministru că va găsi o soluție să ieșim și noi la liman. Medicamentele sunt foarte scumpe și dacă mai punem la socoteală și facturile la utilități, suntem la limită. Am noroc că mă ajută băiatul meu, a declarat botoșăneanul Vasile Ungureanu.

Întâmpinată la sediul Prefecturii, de către prefectul Dan Nechifor și deputatul liberal, Costel Șoptică, plus alte oficialități județene, ministrul Raluca Turcan a dat curs doleanțelor celor prezenți și a precizat că ușa prefectului este deschisă pentru soluționarea oricăror probleme.

Mulțumit de modul în care a fost tratat de ministrul Muncii, botoșăneanul Vasile Ungureanu i-a oferit Ralucăi Turcan o ciocolată. După scurtele întrevederi de la Prefectură, ministrul Turcan s-a deplasat la instituțiile deconcentrate. La ora 15.30 va avea loc o conferință de presă în sala Nicolae Iorga de la Prefectură.

 

 

Spune-ne opinia ta