Lucrările din cartierul Rotunda se apropie de final; au fost amenajate peste 50 de noi locuri de parcare (fotogalerie)

Lucrările din cartierul Rotunda se apropie de final; au fost amenajate peste 50 de noi locuri de parcare (fotogalerie)

Lucrările de reabilitare a cartierului Rotunda din municipiul Botoșani sunt executate în proporție de 80%, au anunțat, marți, reprezentanții Primăriei.

Potrivit acestora, atât pe Aleea Constantin Gane, cât și pe cele adiacente precum Călugăreni și Rozelor s-a intervenit la partea de reabilitare a trotuarelor, la refacerea carosabilului, la asfaltarea atât a celor peste 50 de locuri de parcare existente cât și a celor 30 de locuri noi ce urmează a fi înființate.

S-a găsit o soluție și pentru înființarea unei noi căi de acces din Bulevardul George Enescu, aceasta fiind realizată cu succes.

„Proiectul de reabilitare a cuprins inițial doar Aleea Constantin Gane. Însă lucrarea a devenit complexă, astfel că a fost reabilitat cartierul Rotunda aproape în întregime, fapt pentru care termenul de finalizare, prevăzut inițial pentru jumătatea lunii mai, a fost prelungit până la sfârșitul lunii iulie, lucrările până la momentul actual fiind în grafic”, arată reprezentanții Primăriei.

„Sunt convins că, odată cu reabilitarea parcului de joacă de pe Constantin Gane, care este în curs de execuție, cartierul Rotunda va arăta complet diferit”, a precizat primarul Cosmin Andrei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Percheziții în Știubieni, într-un dosar de braconaj (fotogalerie)

astăzi, 14:55
195

Polițiștii au efectuat, joi, trei percheziții domiciliare în satul Negreni, din comuna Știubieni, într-un dosar de braconaj, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).P...

Transport public mai scump în municipiul Botoșani

astăzi, 14:00
327

Tarifele practicate de compania de transport public Eltrans SA au fost majorate. Consiliul Local (CL) a aprobat noile prețuri în ședința ordinară de joi.Conform actului normativ adoptat,...

Teren cedat gratuit Protopopiatului pentru ridicarea unei biserici. „O dorește Dumnezeu” (video)

astăzi, 13:05
507

Consiliul Local (CL) a aprobat, în ședința de joi, darea în folosință gratuită a unui teren de 3.000 de metri pătrați, situat lângă blocurile ANL din zona Alfa Land, către P...