Lucrările din cartierul Rotunda se apropie de final; au fost amenajate peste 50 de noi locuri de parcare (fotogalerie)

Lucrările din cartierul Rotunda se apropie de final; au fost amenajate peste 50 de noi locuri de parcare (fotogalerie)

Lucrările de reabilitare a cartierului Rotunda din municipiul Botoșani sunt executate în proporție de 80%, au anunțat, marți, reprezentanții Primăriei.

Potrivit acestora, atât pe Aleea Constantin Gane, cât și pe cele adiacente precum Călugăreni și Rozelor s-a intervenit la partea de reabilitare a trotuarelor, la refacerea carosabilului, la asfaltarea atât a celor peste 50 de locuri de parcare existente cât și a celor 30 de locuri noi ce urmează a fi înființate.

S-a găsit o soluție și pentru înființarea unei noi căi de acces din Bulevardul George Enescu, aceasta fiind realizată cu succes.

„Proiectul de reabilitare a cuprins inițial doar Aleea Constantin Gane. Însă lucrarea a devenit complexă, astfel că a fost reabilitat cartierul Rotunda aproape în întregime, fapt pentru care termenul de finalizare, prevăzut inițial pentru jumătatea lunii mai, a fost prelungit până la sfârșitul lunii iulie, lucrările până la momentul actual fiind în grafic”, arată reprezentanții Primăriei.

„Sunt convins că, odată cu reabilitarea parcului de joacă de pe Constantin Gane, care este în curs de execuție, cartierul Rotunda va arăta complet diferit”, a precizat primarul Cosmin Andrei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Desfășurare de forțe în Botoșani, după ce un bărbat a găsit un pistol în pubela de gunoi

Marţi, 7 Februarie 2023
852

A fost desfășurare de forțe, marți dimineață, în zona Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, după ce un locatar a găsit un pistol aruncat în pubela de gunoi. Deținătorul a ...

Bărbat plecat spre orașul Săveni, căutat de familie și polițiști

Marţi, 7 Februarie 2023
2587

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Păltiniș, a fost dat în urmărire, marți, după ce familia l-a declarat dispărut, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IJP).Potrivit surse...

Închisoare pentru șoferii băuţi, drogaţi sau fără permis care provoacă accidente

Marţi, 7 Februarie 2023
295

Senatul a adoptat, în plen, în unanimitate, propunerea legislativă pentru completarea Codului penal care prevede ca şoferii drogaţi, în stare de ebrietate sau fără permis care a...