Lucrări avansate la Drumul Strategic. A fost turnat asfalt pe Lotul II din acest sector de drum (fotogalerie)

Lucrări avansate la Drumul Strategic. A fost turnat asfalt pe Lotul II din acest sector de drum (fotogalerie)

Lucrările la Drumul Strategic avansează într-un ritm susținut, miercuri fiind turnat asfalt pe lotul II din acest sector de drum, anunță Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Potrivit reprezentantului firmei care realizează lucrările, de la kilometri 0, care este situat în centrul comunei Răuseni, se va începe turnarea balastului stabilizat, pentru ca imediat să se pună primul strat de asfalt pe tronsonul Răuseni – Todireni.

„Constructorii care efectuează lucrările de modernizare a Drumului Strategic de pe Lotul 2 au realizat, miercuri, un sector experimental de asfalt, la ieșire din Todireni spre Hlipiceni, pentru a controla capacitatea portantă a drumului și a optimiza soluțiile tehnice ce vor fi puse în operă”, a declarat Doina Federovici.

Cea mai grea parte a lucrării, structura drumului, a fost făcută de către constructor pe toată lungimea de 51,194 kilometri, iar constructorul s-a angajat ca, în această vară, va turna primul strat de asfalt pe întregul Lot 2.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

astăzi, 17:18
74

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
188

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
410

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...