Locuri de parcare scoase la licitaţie de municipalitatea botoşăneană

Într-un municipiu în care locurile de parcare devin tot mai valoroase, dată fiind apetenţa botoşănenilor pentru achiziţionarea de autoturisme, Primăria organizează încă o licitaţie pentru astfel de amplasamente.

Locuri de parcare scoase la licitaţie de municipalitatea botoşăneană

Municipalitatea organizează la începutul lunii octombrie o nouă licitaţie pentru locuri de parcare în municipiul Botoşani.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, este vorba de 16 locuri de parcare pe Aleea Călugăreni şi alte 16 locuri pe strada Ştefan Luchian nr. 10, în spate la fostul Unicat.

"Acestora li se adaugă alte două amplasamente pe Aleea Teodor Boian, lângă Şcoala 17, pe strada Parcul Tineretului nr. 12 vom scoate la licitaţie 15 amplasamente, Aleea Parcul Tineretului nr. 6-8-10 avem scos la licitaţie un singur loc de parcare şi pe strada Primăverii nr. 14 vom scoate 12 amplasamente. Doritorii de locuri de parcare sunt invitaţi să se înscrie la licitaţie la Serviciul Patrimoniu, în incinta de la Casa Cărţii", spune viceprimarul Marian Murariu.

Licitaţia va avea loc în acelaşi sediu de la Casa Cărţii pe data de 5 octombrie, ora 10:00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru un loc este de 117 lei pe an.

 

Spune-ne opinia ta