Licitație pentru reabilitarea completă a 10 străzi din zonele de periferie ale municipiului Botoșani

Licitație pentru reabilitarea completă a 10 străzi din zonele de periferie ale municipiului Botoșani

Primăria Municipiului Botoșani a scos la licitație achiziția de lucrări, inclusiv organizarea de șantier, aferente investiției „Reabilitare și modernizare străzi Cvartal I - Municipiul Botoşani” – Al. Humulești, str. Tunari, str. Ion Creangă, str. Alexandru cel Bun, str. A.T. Laurian, str. Grăniceri, str. Petru Maior, str. Furtunei, str. Vasile Conta, str. Baciului.

Valoarea contractului este de 13,6 milioane de lei. Data limită pentru depunerea ofertelor: 31 octombrie 2022, ora 15.00.

Fondurile sunt alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Îmi doresc ca periferia să arate la fel ca centrul și facem pași importanți în îndeplinirea acestui deziderat. Ne-am mobilizat exemplar și astfel, municipalitatea botoșăneană este printre primele autorități publice locale din țară care scoate la licitație lucrări similare. În scurt timp, vor fi licitate și lucrările de reabilitare pentru Cvartalul II”, a menționat primarul Cosmin Andrei, adăugând că în acest cvartal sunt incluse străzile Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, V. Lupu, Ghiocei, Codrului, Bradului, S. Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului.

Primăria Municipiului Botoșani a primit 41,4 milioane de lei prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru 8 obiective de investiții care includ cele două cvartale, cât și reabilitarea altor 6 străzi și alei (str. Poșta Veche, Grigore Antipa, Hatman Arbore, Peco, Crizantemelor – Cartier Tulbureni și Al. Smârdan).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
608

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
213

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...