Lichidarea fostei Termica SA se prelungește nejustificat

Lichidarea fostei Termica SA se prelungește nejustificat

De ani de zile, lichidatorul defunctei societăți de termie a municipalității, Constantin Lulu Dascălu, încearcă să valorifice prin licitații și prin alte metode, bunurile mobile sau imobile care mai figurează în patrimoniul fostei Termica.

Prelungirea la nesfârșit a acestei lichidări a iscat însă semne de întrebare și nemulțumire în rândul consilierilor locali.

Dorim și noi un raport scris, cât s-a dat acestui celebru cioclu, care se numește Lulu Dascălu, cât s-a dat lui Florin Sandu în calitatea sa de administrator special. Sunt lucruri și bunuri la fosta Termica care se dau pe degeaba. Poate reabilităm și noi un punct de termic și îl folosim noi. Avem de-a face cu un individ care trage la infinit pentru această lichidare. Ne-am săturat să plătim sinecuri pentru lichidatori și administratori speciali, a spus consilierul municipal Eugen Țurcanu în ședința CLM Botoșani.

Primarul municipiului, Cosmin Andrei i-a dat dreptate lui Țurcanu, în ceea privește plata unor comisioane sau indemnizații care nu se mai justifică.

Voi solicita mai multe informații și cu siguranță se va face și un raport scris. Este un subiect care trenează de foarte mult timp, dar de ce nu s-a făcut acest lucru până acum. Aveți dreptate că se plătesc sume care nu se justifică, a precizat edilul municipiului.

În prezent, lichidatorul fostei societăți Termica are scoase la licitație mai multe puncte termice de pe raza municipiului.

 

Spune-ne opinia ta