Proiectul cu tabletele așteaptă evaluarea

Proiectul cu tabletele așteaptă evaluarea

La finele lunii noiembrie a anului trecut, primarul municipiului Cosmin Andrei a declarat că municipalitatea a reușit să depună la Ministerul Fondurilor Europene, un proiect ce viza achiziționarea de tablete pentru elevii din Botoșani. Proiectul a fost depus, dar nu s-a primit deocamdată niciun răspuns.

Domnule Primar, pe data de 23 noiembrie 2021, anunțați că ați depus un proiect pentru achiziția de tablete pentru elevii din municipiul Botoșani. Vrem și noi să aflăm detalii despre un studiu de maturitate. Proiectul este în evaluare sau a fost evaluat, a declarat în cadrul ședinței de Consiliu Local, Cătălina Lupașcu, cadru didactic și ales municipal.

Primarul municipiului i-a solicitat consilierei liberale să vină în sprijinul municipalității în legătură cu acest proiect.

Doamna consilier, dacă tot vreți să ne ajutați să reușim să derulăm acest proiect, v-aș ruga să vorbiți dumneavoastră la Ministerul Fondurilor Europene, pentru a facilita evaluarea proiectului. Sunteți la guvernare și în acest fel ați putea da o mână de ajutor și copii ar putea intra în posesia tabletelor mai repede. Proiectul este depus. Așteptăm răspuns de la Ministerul Fondurilor Europene”, a declarat în replică primarul Cosmin Andrei.

Consiliera liberală nu s-a mulțumit cu spusele edilului și a spus că treaba ei nu este să meargă la minister să facă diligențe și a solicitat autorităților locale să se asigure că proiectele se depun în timp util, în acest fel neexistând riscul de a pierde proiecte.

 

Spune-ne opinia ta