Incep pregatirile pentru alegerile europarlamentare in judet!

Incep pregatirile pentru alegerile europarlamentare in judet!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul de Botosani a trimis joi, catre toate primariile din judet, o adresa prin care comunica autoritatilor locale ce masuri trebuie sa ia pentru desfasurarea alegerilor europarlamentare.

In respectiva adresa, Cristian Roman, prefectul judetului Botosani, cere primarilor unitatilor administrativ-teritoriale amenajarea, la secţiile de votare, a rampelor pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii si asigurarea cu surse alternative de electricitate a tuturor sectiilor de votare din localitati cu generatoare de curent, baterii de autovehicule si lanterne.

Potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului, primarii din judet trebuie sa informeze prefectul despre masurile luate in acest sens pana la data de 20 mai.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
163

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
262

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
201

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...