Zece firme au participat la licitatia pentru drumul de la Vorona

Zece firme au participat la licitatia pentru drumul de la Vorona
Din cele 29 de firme interesate de documentatia de achizitie pentru proiectarea si executia drumului judetean Vorona, doar zece firme s-au prezentat la licitatia de joi.

"Comisia de licitatie a facut deschiderea ofertelor si partea administrativa a licitatiei, adica sa verifice daca in dosarele ofertantilor sunt toate hartiile cerute in caietul de sarcini. Apoi se va incheia un proces verbal, iar incepand de vineri va incepe verificarea conformitatii hartiilor depuse de fiecare ofertant", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Din cele zece firme participante la licitatie, doar trei sunt din Botosani, SC Tehnic Assist SRL Botosani, SC Drumuri si Poduri SA Botosani si SC Transporturi Auto SA Botosani, iar restul firmelor sunt din Targu-Frumos, Bacau, Iasi, Suceava, Oituz, Bucuresti si Voluntari.

Conform legii achizitiilor publice, comisia, in maximum douazeci de zile, trebuie sa ia o decizie cu privire la adjudecarea licitatiei.

"Daca nu sunt contestatii, pe 5 iunie am putea semna contractul si trebuie sa specificam faptul ca lucrarea de la Vorona este proiectare si executie la un loc, si daca lucurile decurg in conditii optime, cel tarziu pe 1 august am putea incepe lucrarile pentru drumul de la Vorona", a adaugat vicepresedintele CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
54

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
604

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
179

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...