Supărare la Parcul Cornișa: Pandemia a redus drastic veniturile celui mai mare parc de agrement din Moldova

Supărare la Parcul Cornișa: Pandemia a redus drastic veniturile celui mai mare parc de agrement din Moldova

De la începutul anului și până la finele lunii mai, încasările la Parcul de Agrement Cornișa au depășit 529 de mii de lei. În opinia directorului Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, sumele nu sunt încă deloc mulțumitoare.

Cea mai mare sumă încasată în acest interval a fost la nivelul Patinoarului, peste 218 mii de lei, în timp ce piscina a adus venituri de ceva mai mult de o sută de mii de lei. Și la Food Patinoar s-au făcut încasări în sumă 102 mii lei, în timp ce la Food Piscina peste 10 mii de lei.

Nu este aceeași situație comparativă cu anii precedenți, deoarece în 2019 am deschis toate facilitățile, undeva la 17-18 mai 2019. Anul trecut eram închiși până prin mai, anul acesta am fost închiși la piscine până acu câteva zile în urmă. Așadar sumele nu sunt mulțumitoare, dar am transmis acest lucru opiniei publice pentru a vedea situația reală, a declarat directorul DSPSA, Eugen Țurcanu.

Pe lângă piscină și patinoare, peste 88 de mii de lei s-au încasat și de la nivelul terenurilor de sport, la escaladă peste 3000 de lei, 2850 de lei de la activitățile desfășurate în incinta Amfiteatrului și ceva mai mult de 1800 de lei la nivelul lacului.

 

Spune-ne opinia ta