Fostul primar Cătălin Flutur acuză lipsa proiectelor

Fostul primar Cătălin Flutur acuză lipsa proiectelor

În cadrul ședinței de Consiliu Local, fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur a acuzat actuala administrație, în mod direct pe actualul edil Cosmin Andrei, de lipsa proiectelor.

Nu este niciun proiect nou la nivel de municipiu. Sunt contracte semnate , dar bat pasul pe loc și nu se știe din ce motive. Se lucrează la două proiecte vechi și atât. Domnule primar vă rog să mă consultați pentru a găsi împreună soluții de accesare a unui credit pentru investiții, pentru asfaltarea străzilor. Să nu fim, acel Consiliu Local cu cele mai puține realizări. În campanie electorală, toți avem soluții, dar puțini știu că este foarte greu de condus o primărie, a precizat consilierul local Cătălin Flutur.

În replică, primarul Cosmin Andrei l-a luat la întrebări pe fostul edil și i-a transmis că pe vremea când Flutur era primar, nu prea s-au realizat asfaltări la nivel de municipiu.

Domnule Flutur câte străzi ați asfaltat cât timp ați fost primar. Invocați întotdeauna anii 2012-2016, dar de ultimul mandat nu spuneți nimic. Vreau să vă transmit că în acest moment se lucrează la documentația tehnică pentru 20 de străzi, în prima fază, urmând ca ulterior să demarăm și alte proiecte de asfaltare a străzilor din municipiu. În ceea ce privește accesarea unui credit, vreau să vă spun că acest lucru nu se poate realiza în acest moment, pentru că avem nevoie de contracte semnate, a declarat în replică primarul Cosmin Andrei.

Iritat de abordarea primarului, consilierul Cătălin Flutur i-a transmis că pe mandatele sale, în calitate de primar, s-au modernizat un număr de 41 de străzi, în timp ce la ora actuală, după mai bine de un an de când este edil al municipiului, Cosmin Andrei a reușit “performanța” de a asfalta o jumătate de stradă, Maramureșului, mai exact.

 

Spune-ne opinia ta