Primăria vrea să cumpere fosta cantină a Liceului Eletrocontact

Primăria vrea să cumpere fosta cantină a Liceului Eletrocontact

Consilierul local Petru Taielup l-a interpelat pe edilul municipiului Cosmin Andrei, în legătură cu starea jalnică în care se află fosta cantină a Liceului Electrocontact din Zona Industrială.

Am fost în mai multe rânduri în acea zonă și vreau să vă spun că acolo este un adevărat focar de infecție. Sunt probleme cu calea de acces, noroaie, gropi. În zonă este și o grădiniță, unde copii parcurg traseul spre unitate prin gunoaie și noroaie. Este o mizerie de nedescris și trebuie intervenit de urgență, a declarat în plenul ședinței de Consiliu Municipal, consilierul Petru Taielup.

În replică, primarul municipiului, Cosmin Andrei a declarat că s-au făcut demersuri pentru achiziția fostei cantine, dar deocamdată nu s-a primit niciun răspuns.

S-a făcut o cerere către cei din conducerea societății Electrocontact, pentru a achiziționa fosta cantină, dar nu am primit niciun răspuns. Pentru unitatea de învățământ din zonă noi plătim chirie. Am luat legătura cu cei de la Poliția Locală pentru a superviza zona, mai ales că avem semnale că în respectiva locație s-au aciuat și oameni ai străzii, creând acolo un adevărat focar de infecție, a precizat primarul Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta