Doina Federovici: Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm de online

Doina Federovici: Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm de online

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a transmis în această dimineață un mesaj copiilor, părinților și cadrelor didactice de la Botoșani odată cu începerea noului an școlar.

“Dragi copii, părinți și profesori! Astăzi începe din nou școala și suntem bucuroși să fim împreună. Din păcate se anunță un an școlar imprevizibil, din cauza pandemiei care a cauzat suferinţe şi dureri întregii lumi.

Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm, dacă se poate, de online, pentru că experiența anului trecut ne arată că tehnologia nu poate suplini interacțiunea directă dintre dascăl și elev.

În acest debut de an școlar ne angajăm să colaborăm în mod inteligent pentru a reveni cât mai repede la normalitatea de toți visată.

Dacă vrem să privim cu încredere şi speranţă, atunci trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a asigura copiilor cele mai bune condiții să se dezvolte. Iar școala este mediul propice pentru așa ceva.

Dragi dascăli, vă rog să puneți tot mai multă pasiune în misiunea nobilă pe care v-ați ales-o, aceea de formare şi educare a tinerilor, să vă dăruiţi cu generozitate şi în mod constant, să înfruntaţi şi să depăşiţi toate dificultăţile care apar inevitabil în cursul anului școlar.

În încheiere, vreau să urez dascălilor un an cu multe realizări, bogat în mulţi paşi pe drumul procesului înălţător al formării elevilor.

De asemenea, vreau să le urez elevilor mult succes, realizări frumoase, un an rodnic, în ciuda tuturor situaţiilor neprevăzute care vor apărea pe parcurs. Mult succes, tututor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
89

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
57

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
47

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...