Doina Federovici: Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm de online

Doina Federovici: Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm de online

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a transmis în această dimineață un mesaj copiilor, părinților și cadrelor didactice de la Botoșani odată cu începerea noului an școlar.

“Dragi copii, părinți și profesori! Astăzi începe din nou școala și suntem bucuroși să fim împreună. Din păcate se anunță un an școlar imprevizibil, din cauza pandemiei care a cauzat suferinţe şi dureri întregii lumi.

Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm, dacă se poate, de online, pentru că experiența anului trecut ne arată că tehnologia nu poate suplini interacțiunea directă dintre dascăl și elev.

În acest debut de an școlar ne angajăm să colaborăm în mod inteligent pentru a reveni cât mai repede la normalitatea de toți visată.

Dacă vrem să privim cu încredere şi speranţă, atunci trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a asigura copiilor cele mai bune condiții să se dezvolte. Iar școala este mediul propice pentru așa ceva.

Dragi dascăli, vă rog să puneți tot mai multă pasiune în misiunea nobilă pe care v-ați ales-o, aceea de formare şi educare a tinerilor, să vă dăruiţi cu generozitate şi în mod constant, să înfruntaţi şi să depăşiţi toate dificultăţile care apar inevitabil în cursul anului școlar.

În încheiere, vreau să urez dascălilor un an cu multe realizări, bogat în mulţi paşi pe drumul procesului înălţător al formării elevilor.

De asemenea, vreau să le urez elevilor mult succes, realizări frumoase, un an rodnic, în ciuda tuturor situaţiilor neprevăzute care vor apărea pe parcurs. Mult succes, tututor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D) și-a desemnat pentru a șaptea oară câștigătorii

Marţi, 28 Septembrie 2021
241

Emoție și mult suspans la festivitatea de premiere a concursului de jurnalism pentru copii și adolescenți „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D.), aflat anul acesta la cea de-a VII-a ...

SHARE HERITAGE, finalizarea unui proiect transfrontalier de succes

Marţi, 28 Septembrie 2021
227

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Valea Bașeului de Sus”, cu sediul în orașul Săveni, județul Botoșani, anunță finalizarea proiectului “Rediscover our cultural heritage through ...

Dezastru evitat de pompierii dorohoieni

Marţi, 28 Septembrie 2021
176

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins, luni seară, înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – ...