Prefectul Dan Nechifor despre deschiderea noului an școlar: Părinții pot participa la festivități, dar numai cu măști

Prefectul Dan Nechifor despre deschiderea noului an școlar: Părinții pot participa la festivități, dar numai cu măști

Instituția Prefectului de la Botoșani a anunțat astăzi că festivitățile de începere a noului an școlar vor fi de maxim o oră și jumătate iar participanții trebuie să aibă obligatoriu măști.

„Acestea au fost principalele măsuri transmise de la centru pentru a fi luate mâine la începerea școlii”, a anunțat Instituția Prefectului de la Botoșani.

În cadrul unei videoconferințe desfășurate duminică la prefectură structurile Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu conducerea inspectoratului școlar, au fot stabilite o serie de aspecte pe care să le aibă în vedere odata cu deschiderea școlilor.

Părinții pot participa la festivități, dar numai cu măști, se va urmări distanțarea fizică, iar discursurile și organizarea evenimentului au, de data asta, o limită de timp de o oră și jumătate”, a mai adăugat Instituția Prefectului de la Botoșani.

Aceeași sursă a mai adăugat că prefectul Dan Nechifor îi roagă pe toți cei implicați in procesul didactic să fie vigilenți în contextul pandemic, astfel încât orele să se poată ține în clase, cu prezența fizică a tuturor.

 

Spune-ne opinia ta