Elevii de la Botoșani care au probleme de vedere vor primi tichete în valoare de 500 de lei din partea primăriei pentru achiziția de ochelari

Elevii de la Botoșani care au probleme de vedere vor primi tichete în valoare de 500 de lei din partea primăriei pentru achiziția de ochelari

Puștii de la Botoșani cu probleme de vedere vor primi ochelari din partea primăriei. Anunțul a fost făcut de liderul municipalității de la Botoșani, Cosmin Andrei, pe pagina sa de socializare.

Acest lucru se va face prin proiectului ”Vedere sănătoasă în Botoșani”, care se adresează elevilor cu probleme de vedere și presupune acordarea unor tichete în valoare de 500 de lei pentru achiziția de ochelari.

”Am anunțat în cadrul campaniei electorale că voi depune toate diligențele pentru ca minorii cu resurse financiare limitate să aibă dreptul la o vedere sănătoasă, care să le faciliteze astfel accesul la educație. #Ne_ținem_de_cuvânt!

Este vorba despre proiectul „Vedere sănătoasă la Botoșani”, din cadrul programului de administrație cu care m-am prezentat în fața dumneavoastră, dragi botoșăneni, conceput cu suportul „Pachetului Firea”.

Am inițiat acest proiect care în momentul de față se află în consultare publică. Ulterior, cu votul colegilor din Consiliul Local, acest proiect va fi aprobat iar preșcolarii și elevii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani vor putea beneficia de tichete în valoare de 500 de lei pentru confecționarea perechilor de ochelari (rame și lentile)”, a explicat primarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta