Directorul Țurcanu sub lupa primarului Cosmin Andrei

Directorul Țurcanu sub lupa primarului Cosmin Andrei

Chiar dacă este luna decembrie, a cadourilor, a Bunăvoinței și în special a Nașterii Mântuitorului Isus Hristos, se pare că în plan politic, în special, totul este tranșat, chiar și neoficial cu cuțitele pe masă.

Încrâncenarea luptelor electorale, atât de la locale cât și de la parlamentare, se pare că nu a rămas fără ecou.

Cel mai acerb luptător cu sociali democrații botoșăneni este de departe, directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, actualmente și consilier local, care nu de puține ori “s-a luat de gât” cu primarul Cosmin Andrei.

Conform unui comunicat remis de reprezentanții Cabinetului Primarului de Botoșani, există în acest moment unele analize atât la nivelul organigramei cât și în cadrul activității DSPSA.

Nu am cunoștință de vreun control sau altfel de situație de analiză. Noi ca și direcție subordonată Primăriei suntem într-o continuă analiză. Eu nici nu mai știu de când nu am mai vorbit cu domnul primar. Mi-aș dori să comunicăm, să colaborăm, să ne întrebe de sănătate, dacă avem nevoie de ceva. Nu avem comunicare decât așa zis instituțională”, a declarat directorul DSPSA, Eugen Țurcanu.

Primarul Cosmin Andrei este diplomat în declarații și a susținut că aceste analize ale activității societăților subordonate CLM cât și a direcțiilor din cadrul Primăriei, vin ca un lucru firesc, acest lucru întâmplându-se în fiecare an.

 

 

Spune-ne opinia ta