Demersuri pentru desființarea garajelor din zonele cu insuficiente locuri de parcare (video)

Demersuri pentru desființarea garajelor din zonele cu insuficiente locuri de parcare (video)

Municipalitatea intenționează să desființeze garajele construite pe domeniul public doar în zonele deficitare în ceea ce privește numărul locurilor de parcare, a afirmat primarul Cosmin Andrei, joi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local.

Potrivit edilului, bugetul pentru anul 2022 include elaborarea unui plan urbanistic urban, prin care se va justifica beneficiile schimbării modului de utilizare a spațiilor.

„Am nevoie de documentația PUZ pe care am bugetat-o și care durează mai mult decât ne-am așteptat, pentru a demonstra utilitatea publică pe care vrem să o dăm terenului. În ceea ce privește alte locuri unde putem amenaja parcări în locul garajelor, abordarea va fi în aceeași manieră, dar nu aș discuta la modul general, unitar, pentru a avans un termen pentru toate garajele din municipiul Botoșani. Sunt zone unde avem locuri de parcare suficiente și intenția mea nu este de a demola absolut toate garajele din municipiul Botoșani, ci să tratăm punctual fiecare zonă, pentru a descongestiona circulația”, a declarat Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta