Demersuri pentru amenajarea unor noi locuri de joacă în zone defavorizate

Demersuri pentru amenajarea unor noi locuri de joacă în zone defavorizate

Două noi terenuri de joacă vor fi înființate, iar alte două, existente, vor fi reabilitate, în zona Împărat Traian – Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani. Un prim pas este cumpărarea unei spațiu situat pe strada Barbu Lăzăreanu, demers pe care Consiliul Local l-a aprobat în ședința ordinară de joi.

„Am făcut botoșănenilor o promisiune privind locurile de joacă. Avem pe ordinea de zi un prim pas, achiziția unui teren. În urma solicitării noastre, au fost cetățeni care au venit la Primăria municipiului Botoșani să vândă terenuri pentru această destinație, înființarea unor locuri de joacă pentru copii. Vorbim despre două locuri de joacă noi și reabilitarea a două existente, în zona defavorizată Împărat Traian – Parcul Tineretului. Îmi doresc ca licitația să fie organizată până la sfârșitul anului”, a spus primarul orașului, Cosmin Andrei.

Terenul pe care municipalitatea îl va achiziționa măsoară 488 de metri pătrați, iar prețul pretins depășește 126.000 de euro, cu mențiunea că este negociabil.

Locurile de joacă vor fi (re)amenajate prin Grupul de Acțiune Local.

 

Spune-ne opinia ta