Cristian Achitei, in prezent consilier judetean, afla ce sarcini va avea in calitate de vicepresedinte CJ!

Cristian Achitei, in prezent consilier judetean, afla ce sarcini va avea in calitate de vicepresedinte CJ!

 Cristian Achitei  

Nu este inca vicepresedinte, dar i-au fost atribuite sarcini!

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a precizat astazi ca viitorul vicepresedinte al CJ, Cristian Achitei, va avea in subordine Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani.

Asta daca, bineinteles, saptamana viitoare, consilierii judeteni vor vota pentru inlocuirea liberalei Cristina Bahrin cu pedelistul Cristian Achitei.

Schimbare pentru care, se pare, Mihai Tabuleac nu are niciun fel de emotii, fiind sigur ca de data aceasta in Consiliul Judetean vor fi respectate prevederile aliantei PSD-PD-L.

Cristian Achitei este omul pe care PD-L-ul a decis sa-l sustina pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Din punctul meu de vedere, solutia este de salutat. Eu il cunosc si am nevoie de dumnealui, aici, sa-mi fie tovaras, pentru ca pana acum am dus intotdeauna lipsa de tovarasi si aici ma refer la vicepresedinti. DJDP se va afla in subordinea dumnealui pentru ca este specialitatea sa. Este foarte priceput in ceea ce priveste infrastructura si mai ales drumurile, care reprezinta un domeniu prioritar. Acesta reprezinta domeniul prioritar pe care noi ne axam in ceea ce priveste strategia pentru perioada urmatoare, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...