Cosmin Andrei: „Vom schimba cu totul fața orașului în ceea ce privește iluminatul stradal” (video)

Cosmin Andrei: „Vom schimba cu totul fața orașului în ceea ce privește iluminatul stradal” (video)

„Vom schimba cu totul fața orașului în ceea ce privește iluminatul stradal”, a afirmat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, în ședința de joi a Consiliului Local.

Edilul a vorbit despre proiectele derulate în parteneriat cu Administrația Fondului pentru Mediu, dar și despre hotărârea municipalității de a cumpăra rețeaua de iluminat stradal, deținută de Delgaz Grid.

„În ceea ce privește reabilitarea sistemului de iluminat, avem un contract semnat pentru început pentru schimbarea a 401 corpuri de iluminat. Urmează să intrăm în perioada următoare cu aceste lucrări, dar străzile care vor fi modernizate sunt trecute conform proiectului depus și nu putem modifica locul unde schimbăm corpurile. Am mai depus la AFM încă un proiect, cu o valoare de finanțare destul de mare, iar împreună cu alte surse de finanțare de la bugetul local, vom schimba cu totul fața orașului în ceea ce privește iluminatul stradal. Pentru că vom avea corpuri de iluminat moderne, cu LED, care consumă mai puțin și telegestiune pe trei sisteme. În paralel, colegii discută cu proprietarii rețelei de iluminat, pentru achiziția pe care dumneavoastră ați aprobat-o așa cum am propus-o”, a afirmat Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta