Cosmin Andrei regretă lipsa unui spectacol de Revelion. „Acestea sunt realitățile” (video)

Cosmin Andrei regretă lipsa unui spectacol de Revelion. „Acestea sunt realitățile” (video)

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, regretă lipsa organizării unui spectacol public în noaptea de Revelion, pentru al doilea an consecutiv, ca urmare a condițiilor epidemiologice actuale și a măsurilor de combatere a pandemiei.

Edilul a indicat spre tardivitatea deciziei de permitere a desfășurării evenimentelor în aer liber, motivând că timpul avut la dispoziție nu a fost suficient pentru a negocia și contracta artiști. El a amintit că municipalitatea pregătește, în schimb, un foc de artificii, care va debuta la ora 00:00.

„Mi-ar fi plăcut să pot vorbi fără mască astăzi, în ton cu realitățile pe care le trăim. Mi-aș fi dorit să vorbesc despre realizarea unui program de sărbători, prin care să avem concerte pe care să le oferim botoșănenilor, dar acestea sunt realitățile. Și avem la trecerea dintre ani doar un foc de artificii pe care l-am contractat. (...) Vom avea un foc de artificii în valoare de 25.000 de lei, așa cum a aprobat Consiliul Local, care va fi realizat de pe clădirea Prefecturii, care ne-a dat acordul pentru acest foc de artificii de tradiție de altfel pentru municipiul Botoșani. Consider că, chiar dacă nu am fi programat nimic, tot ar fi venit cetățenii în fața Primăriei la trecerea dintre ani, pentru că așa este o tradiție aici, la Botoșani”, a spus Andrei.

Edilul a transmis un mesaj locuitorilor din oraș, în contextul apropierii sărbătorilor de iarnă.

„Le doresc în anul care vine să fie sănătoși alături de cei dragi, să nu fie în situații triste, să ne putem vedea fiecare de viețile noastre, așa cum a fost înainte, să fie un an prosper, dar mai ales să fie sănătoși”, a transmis primarul municipiului Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta